Missie & visie

Wij bij Zorg Naar Wens Twente streven ernaar elk individu, van jong tot oud, te verzorgen, verplegen, begeleiden en ondersteunen. Wij geloven dat iedereen recht heeft op professionele zorg passend op de wensen en behoeftes van U!

Missie & Visie ZNWT

Meld je nu aan!

Zorg naar wens Twente

Missie & VISIE

Zorg Naar Wens Twente werkt met betrouwbare en professionele zorgverleners. De zorgverleners zijn in staat om de cliënten op een waardevolle manier in hun vertrouwde thuisomgeving bij te staan. Met onze zorgverlenging sluiten wij aan op de wensen, behoeftes en de keuzes die zij zelf maken.

Door cliënttevredenheid voorop te stellen. Zorg Naar Wens Twente wilt een goede werkgever zijn in een gezonde organisatie waarin wij onze zorgverleners ondersteunen in gezondheid, kennis en geluk. De zorgverleners zijn
de basis van Zorg Naar Wens Twente en door een gelukkige omgeving te creëren gaat de kwaliteit van zorgverlening omhoog.

 

Het welbevinden van onze cliënten is onze focus. Zorg Naar Wens Twente wilt zich ontwikkelen als herkenbare zorgverlener. Door het leveren van
betaalbare en kwalitatieve zorgverlening. Door te richten op samenwerking met onze cliënten, de mantelzorgers, familie van de cliënten, specialisten uit andere ketens en andere zorgaanbieders.

Missie & Visie ZNWT