Over ons

ZNWT biedt zorg op maat en wens. Hoe de cliënten onze zorg ervaren staat bij ons op nummer 1.

Wij streven naar een tevreden client. Continue wordt er gekeken naar de mogelijkheden om onze kwaliteit van de zorg te verhogen en te verbeteren. Aan de hand van uw indicatie wordt er een zorgteam samengesteld die speciaal op uw zorgvraag zijn afgestemd.

Omdat wij samenwerking erg belangrijk vinden bij ZNWT, nodigen we graag familieleden en vrienden uit om deel te nemen aan het zorgtraject. Hiermee krijgen wij een duidelijker beeld van de situatie en hoe wij de geleverde zorg kunnen verbeteren voor onze cliënten.

Zorg Naar Wens Twente (ZNWT) is een lokaal thuiszorg bedrijf in Enschede dat door middel van zorg professionals diensten aanbied die speciaal zijn afgestemd op uw wensen. “ZNWT” richt zich op de volgende diensten in de zorg:

Thuiszorg

Begeleiding

Dagbesteding

Huishoudelijk Hulp

Verpleging en Verzorging

Zorg in Enschede

Samenwerking

Passie ligt niet alleen bij het leveren van zorg naar wens, maar ook het zo persoonlijk mogelijk maken van deze zorg.

“Dit kan enkel bereikt worden als wij naast de medewerkers en cliënten ook hun buitenomgeving erbij betrekken (indien mogelijk). Zo zullen onze cliënten ten alle tijden zich op
hun gemak voelen. Wederzijds elkaars behoefte vervullen, vaak in gesprek gaan met elkaar en alle opties altijd open houden is cruciaal. Een breed netwerk van cliënten is erg belangrijk om goede bevindingen te doen en hiermee te leren wat er beter kan. Dat is ook een van de redenen waarom ZNWT zich focust op samenwerken.” ~ Over ons